Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

AIR THAT MOVES THE WORLD
www.tech-con.ro
 
   
 

Camozzi a fost fondata in 1964 de fratii Attilio, Luigii si Geronimo pentru producerea de componente pentru automatizari industriale.
Astazi familia Camozzi continua sa stea la conducerea companiei ce a castigat un binemeritat renume pentru calitatea, competitivatea si inalta tehnologie inglobata in produsele sale. Camozzi Pneumatics fiind parte a unui grup international Camozzi Group are asigurata puterea si cunostintele necesare pentru a se manifeta ca leader pe piata mondiala.
1980 - Camozzi GmbH Pneumatic - Germany
1986 - Camozzi Pneumatics Inc. - USA
1989 - Camozzi Benelux
1990 - Camozzi Pneumatik AB - Sweden
1991 - Camozzi-Pneumatic - Ukraine
1992 - Camozzi Pneumatics Ltd. - Great Britain
1992 - Camozzi Pneumatique - France
1992 - Shanghai Camozzi Pneumatic Control Components Co, Ltd.
1993 - Camozzi Iran Co. Ltd.
1993 - Camozzi Pneumatic Ltd. - Russian Federation
1994 - Camozzi Neumatica S.A. de C.V. - Mexico
1997 - Camozzi Neumatica S.A. - Argentina
1997 - Camozzi Byelorussia 1999 - Camozzi Venezuela S.A.
1999 - Camozzi Colombia, Ltda 1999 - Camozzi do Brasil Ltda.
2003 - Camozzi India Private Limited
2003 - Camozzi Aps - Denmark
2003 - Camozzi Malaysia SDN BHD
2006 - Camozzi GmbH Pneumatic- Austria
2006 - Camozzi Pneumatic Kazakhstan LLP - Kazakhstan

In Romania este reprezentata din 1996 prin Tech-Con Industry SRL. TECH•CON si-a început activitatea în Romania în cursul lunii septembrie 1996 sub numele METEOR AUTO S.R.L. În scurt timp am devenit un membru marcant al pietei românesti în domeniul automatizărilor industriale. Daca in primul am reprezentam pe piata romaneasca doar 6 companii, azi numarul acestora depaseste 40. Dorim să ne ajutăm partenerii de afaceri să-si rezolve problemele, oferindu-le echipamentele de care au nevoie, documente informative, consultatii tehnice de specialitate si proiecte. Echipa de specialisti de înaltă calificare, experientă si dinamică a firmei noastre, precum si sortimentul bogat de produse oferit, asigură rezolvarea cu succes a problemelor tehnice ale partenerilor nostri. Cu o retea proprie de distributie si apelând la cele mai rapide mijloce de curierat venim în întâmpinarea cerintelor clientilor nostri privind rezolvarea rapidă a problemelor. Noi, cei ce lucrăm la TECH•CON avem convingerea că drumul spre o industrie avansată, eficientă si competitivă este cel al unei automatizări superioare.

 
 
Copyright © 2009 Tech-Con Romania, All rights reserved.